Nu är det söndag igen, väldigt vad fort veckorna går. Valparna har blivit fem veckor, dom växer och utvecklas, jag är så fascinerad av detta, en förmån att få vara med om. Dom springer på golvet och upptäcker världen och andra hundar, helt plötsligt är dom riktiga hundar. Jag är väldigt vacklande i mitt beslut vem som ska bo kvar hos oss, väger fram och tillbaka, mitt förnuft säger att det går inte att ha tre valpar på samma gång!! Jag tycker att dom är fina och har olika fördelaktiga egenskaper, inte lätt detta.

När vi är ute med hundarna är vi väldigt överrens att det räcker med EN hund, helst en korthårig chihuahua, fyyyyy vad det är lerigt och vått och geggigt och och och….golven torkas och det känns som det är lera över allt. Faktiskt så att det skulle vara skönt med någon enstaka minus grad, eller lite asfalt att gå på.
En annan sak som är kul är att det ringer personer och är intresserade av corgi rasen! Härligt att det är så, och att fler familjer vill upptäcka corgins fördelar och härliga egenskaper.

Det är tröttande med besök….helt utslagna efter intryck och bus. Tack Tove för bilderna.